Autós telefontartó: biztonságos megoldások

Autós telefontartó kérdésben nem mindegy, hogy mit választ az ember. Manapság sok jó és kevésbé jó megoldással találkozhatsz a weben, ami teljesen érhető, hiszen , hogy elbizonytalaníthatja az adott esetben az embert. De némi ötleteléssel egészen könnyen ki lehet találni, hogy milyen rendeljünk meg az autónkba. Már ha nem dőlünk be a megtévesztőan alacsony áraknak.

Autós telefontartó: biztonságos megoldások

Napjainkban az okostelefonok minden téren életünk részévé válltak. Így az autós utaink során is fontos kellékként szolgálnak bennünket. Akár gondoljunk csak arra, hogy mutatják az utat. Ebből adódó probléma, hogy meg kell oldanunk a vezetés közbeni biztonságos használatukat. Mindt úgy, hogy akár navigációként, akár beszélgetéseinkre is kényelmesek lehessenek. Ha vezetés közben kézből használjuk a telefonunkat az nem csak balesetveszélyes, hanem drága is lehet, ha a rend éber őrei kiszúrják.

Tehát a kérdés csupán az, hogy nekünk hol lenne a kényelmes és mire fogjuk használni pontosan. Ha például csak telefonálásra kell egy tartó, melyben van a telefon, akkor célszerű a szellőzőrácsos megoldást választani, hiszen akkor mindig kezünk ügyében lesz a telefon. Ha viszont navigálásra is használjuk a mobilt, akkor jobb megoldás lehet egy olyan tartó, amiben kényelmesen lehet szem előtt a telefon. Mindezt úgy, hogy nem zavar minket semmilyen szempontból sem a vezetésben. Ehhez persze át kell gondolni az autónk belső teréhez viszonyítva, hogy hol lenne a legalkalmasabb tartani a mobilunkat utazás közben. Ebben a formában választhatunk CD nyílásra tehető tartót, szellőzőrácsra tehetőt és szélvédőre helyezhetőt is.

Leave a Comment