Extra védelem vezetés közben

Mindenkinek van egy hobbija. Van, aki horgászni jár, van, aki érmeket gyűjt, sokan a ruhákat gyűjtik. Én a szép cipőkért vagyok oda. Sose tudom megállni, amikor találok egy jó akciót, hogy ne próbáljak fel egy-kettőt, és ne hozzam el, amelyikbe „beleszeretek”. Nincs olyan esemény, amire nem találnék egy szép cipőt a szekrényemben. Ünnepi eseményre egy szép magas sarkú, fitneszhez egy szép teremcipő, futáshoz kényelmes futócipő, és vezetéshez egy igazán kényelmes sportcipő, vagy alkalmi cipő. Sajnos egy cipő sem örökéletű, mert az aszfalt vagy az erdei út megeszi a futócipőm, a körömcipőmnek pedig a sarkai kopnak el.

Bármilyen helyzetet is nézek, előbb vagy utóbb elkezd elhasználódni, elkopni. Ugyanez igaz a vezetésre is. A kárpit, a gumiszőnyeg, előbb vagy utóbb sebet ejt kedvenc lábbelinken, foltokat hagy, kidörzsöli stb. De, mint minden cipőmet mindenhol, itt is megpróbálom óvni, ahogy tudom. Az én bevált megoldásom, cipősarokvédő vezetéshez. Minden nap a Heelgood szilikon sarokvédőit használom, amelyek több színben kaphatóak és speciálisan a vezetés közbeni elhasználódást képesek megakadályozni. Trendi és divatos darab, amely minden cipőre megfelelően illeszkedik, és könnyen mosható. Felhelyezése, illetve levétele pedig egyszerű, és gyors.

Tudom, hogy nem lehet maximálisan vigyázni egyes lábbelikre, de minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy minél tovább tudjam hordani őket, és hogy megőrizzem őket, igazi pompájukban. Akik olyan gyűjtők, mint én, és szeretnének vigyázni kedvenc lábbelijükre, azoknak mindenképp csak ajánlani tudom ezt a kis csodát, ami által tovább vezethetünk kényelmesen és biztonságban, kedvenc lábbelinkben.

Leave a Comment