Felfoghatatlan eredmények, pedig azt hittem csak költség

Aki manapság azt gondolja egy weboldalról, hogy csak költség, annak elmesélem az én vállalkozásom történetét. Én masszőrként dolgozom és nagyon sokáig azt gondoltam, hogy számomra egy weboldal kialakítása felesleges, mert bizalmi szakmának gondolom és úgy érzem, hogy a legjobb, hogy ha a vendégeim egymásnak tesznek ajánlást és szépen lassan de stabilan épül ki a vendégköröm. Persze van aki aztán elhanyagolja a dolgokat és van olyan aki rendszeresen havonta jár és komolyan veszi a szervezete karbantartását, de igazság szerint rájöttem, hogy valahogyan gyorsítani kellene a folyamaton, mert ahhoz már sok a vendégem, hogy mellékállásként csináljam a szakmát, ahhoz viszont kevés hogy meg tudjak belőle stabilan élni. Azt azonban tényleg nem gondoltam volna, hogy a problémát egy weboldal fogja megoldani.

Én ugyanis kicsit egó alapján de úgy döntöttem, hogy ha már weboldalt csináltatok, akkor bizony nem fogom beérni egy olcsó kategóriával, egy személyre szabott honlap készítés volt a vágyam és úgy döntöttem, hogy keresztül is viszem. Akkor még nem tudtam, hogy mennyire jól teszem ezt.

Meg kell mondanom ugyanis, hogy az egyedi honlap készítés nem csak hogy eredményeket hozott számomra, hanem olyan sikeres lett, hogy már négy hónap után szinte ott tartottam, hogy annyi ügyfelet vonzott be újonnan, hogy ingyen volt az oldal kialakítása. Mert hogy én így figyeltem az oldalamat. Sokan azt gondolják, hogy a weboldal csak egy költség, de el kell mondjam, hogy nekem befektetés lett, méghozzá nem is akármilyen szintű.

Persze ehhez kellett a PWK Gigant csapat tökéletes tudása és hatalmas szakmai tapasztalata, de nem tudok elmenni amellett, hogy ahogy én nekiindultam ennek az egész honlap készítési feladatnak, csináltathattam volna, de akkor biztosan nem értem volna el töredék eredményt sem, és tényleg csak költség maradt volna az egész honlap kialakítás. Mindenkinek azt javaslom, hogy így gondolkodjon a weboldalakról és azok kialakításáról, mert egészen egyszerűen csak így éri meg.

Leave a Comment