A lányom felfedezése

Én nagyon nem értek az elektronikai dolgokhoz, és ezt vállalom is. Nálunk a családban akármennyire is furcsa, a férjem mellett nem a fiam, hanem a lányom az, aki egészen érdeklődő ez iránt a terület iránt, és számtalan esetben húzott már ki engem is nehéz helyzetekből. Nem is szeretem annyira használni ezeket a kütyüket, de masszőrként rákényszerülök, hogy sok emberrel tartsam a kapcsolatot, és nagyon sokszor a jegyzeteket is a telefonomba írom, tehát azért fontos a munkámhoz, hogy mindig kéznél legyen a telefon. És hát rá kellett jönnöm, hogy igen fontos az is, hogy működőképes is legyen az a telefon, vagyis nem árt, ha látom, hogy mi van a kijelzőre írva.

Valamelyik nap ugyanis sikerült leejtenem szerencsétlen készüléket, és a férjem pontosan ilyenkor van külföldön kirendeltségben. Kétségbe is estem, hiszen minden ügyfelem száma ebben a telefonban van, és teljesen betört a kijelző, tehát se felvenni nem tudtam a telefont, se elolvasni nem tudtam az üzeneteket, félbéna lettem nélküle.

A lányom, mihelyt elpanaszoltam neki a problémámat, rögtön fogta magát és nekilátott a xiaomi szerviz keresésnek. Nekem körülbelül az első találat lett volna a megoldás, amit a google kidob, de ő ennél rájöttem, hogy sokkal okosabb. Még csak tizennégy éves, de hihetetlen szakértelemmel böngészte a lehetséges javaslatokat. Egyszer csak rábökött a xiaomiservizshop.hu oldalra, és azt mondta, ez lesz számunkra a tökéletes, mehetünk is.

Mondanom sem kell, hogy a szerviz nagyon gyorsan és profin, méghozzá igen jó áron vállalta a telefonom megjavítását, pedig azt gondoltam egy kijelző csere sokkal nehezebb dolog lesz. Hihetetlen profizmussal dolgoztak a szervizben, s még engem is meglepett, hogy semmi rossz érzés, vagy önostorozás nem volt bennem míg ott voltunk. Sőt, inkább azt erősítették bennem, hogy ez mindenkivel előfordul. Mondtam is a lányomnak, hogy az élet más területein is lehetne ennyire aktív, és kamatoztathatná a hasonló tudását. Persze aztán nagyon megköszönem neki a segítséget. Este pedig elújságoltam a férjemnek is, mennyire büszke vagyok rá.

Leave a Comment