Lecseréltem a macbookom

A múlt hónapban rájöttem, hogy egyre nehezebben tudom sajnos végezni a munkámat, mert informatikai szolgáltatást nyújtok, és bizony nagyon sokszor előfordul, hogy laptopról kell dolgoznom, mert megköveteli a helyzet vagy a feladat, a szituáció, és már kicsit akadozik a macbookom ebben a fajta igénybevételben, hiába nem régi, és hiába teljesen tökéletes, nagy valószínűséggel le kell cseréljem. Ahogy ezen gondolkodtam, már azon kaptam magam, hogy az új mac gépeket nézegettem, hogy milyen áron vannak, hogy lehet őket a legkönnyebben és legolcsóbban beszerezni, melyik mit bír, melyik lenne a legtökéletesebb választás számomra.

Gyűlölök használt terméket értékesíteni, mert rengeteg erőmet és energiámat veszi el, nem beszélve a felbecsülhetetlen időről, amit rá kell szánnom a hirdetésre, a szövegre, az üzenetek olvasására, a képek készítésére, és sorolhatnám tovább a teendőket, de kereskedőhöz nem szivesen adom be mert volt már rossz tapasztalatom az ott vett új eszközzel, és sajnos nagyon sok úgy működik, hogy csak akkor számol be régi eszközt, ha nála vesszük az újat. Nem is beszélve arról, hogy nagyon sok esetben az az új eszköz nagyon drága, sokkal drágább, mint a piacon általában elérhető bármelyik másik hasonló eszköz.

Találtam azonban egy oldalt, az almabazar.hu oldalt, ahol láttam, hogy nem kell feltétlen náluk vennem az új eszközömet, beveszik a régit, átnézik, ha kell fel is újítják és értékesítik, és elég korrekt áron, mondhatnám, nagyon is jó áron vállalták a macbook felvásárlás témakörén belül a gépem bevételét. Nekem sem kellett több, azonnal fel is kerestem őket, és annyira nyitottak és korrektek voltak, és olyan jó árat mondtak az új eszközömre, hogy azt is beszereztem náluk, így konkrétan rengeteg időt és energiát spóroltam meg, és közel azonos áron jutottam hozzá az új eszközömhöz is. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek, mert nagyon profik, és rengeteg terhet levesznek ezzel az ember válláról.

Leave a Comment