A tökéletes partner: Hatékonyság és változásmenedzsment a Kogwheel csapatával

Ha ma felteszem egy baráti társaságban azt a kérdést, hogy mi volt az előző hét legnagyobb kihívása, akkor számos ember fog valamilyen döntést említeni az első helyen, akár magánemberként, akár vállalatvezetőként. Az egyre változó piaci környezetben azonban egy-egy döntés súlya hatalmas, különösen akkor, ha a vállalat irányításáról van szó. A piaci helyzet gyorsan változik, és a vezetőnek gyorsan és határozottan kell döntéseket hoznia. Ha nem képes erre, nemcsak az eredményekben szenvedhet a cég, hanem az egész működése veszélybe kerülhet.

Én most igazán érzem, hogy érdemes volt nagy hangsúlyt fektetnem a partnercégek kiválasztására, hiszen hosszú távú együttműködéseket sikerült kialakítanunk, és kölcsönösen támogatjuk egymást a fennmaradásban és a fejlődésben. A Kogwheel csapatával évek óta dolgozunk együtt, és kiemelkedő munkát végeznek számunkra. Kommunikációs tréningjük és az assessment center szolgáltatásuk felbecsülhetetlen értéket képvisel a vállalatunkban, melynek hatása az eredményekben is megmutatkozik.

A csapat most kifejezetten a változásmenedzsmentre és a hatékonyság növelésére összpontosít a tréning sorozatuk eredményeként. Ez tökéletes hatást gyakorol, hiszen nem érezzük a nehézségek okozta hatást a munkaerő állományon, amivel sok más vállalat küzd. Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltató csapatommal, és úgy gondolom, hogy évekkel ezelőtt hoztam meg a legjobb döntést, amikor a cég képviseletének élére álltam, és maximális időt és energiát fektettem a partner választásába, aminek most meglátszik a megtérülése.

Leave a Comment