Az egyik legfontosabb szereplő

Egy vállalkozás életében vannak olyan kulcsfigurák és kulcstényezők, kulcsemberek, akiket minden lehetséges módon a céghez kell kötni, motiválni kell és tartós együttműködést kell kialakítani, mert bizony nélkülük és a munkájuk nélkül a vállalat nehéz helyzetbe kerülne, és valószínűleg hosszú távon akár még a működése is veszélybe sodródna. Persze ez minden témakörben tevékenykedő cég esetében más és más, az építőipar pedig ilyen szempontból azt gondolom hogy egy nagyon összetett terület.

Természetesen vannak olyan munkavállalók, akik nélkül és a szakértelmük, szakmai tapasztalatuk nélkül nem tudnánk megoldani a feladatok profi és minőségi ellátását, így a határidőkre történő teljesítést sem, azonban vannak olyan külső szakértő partnerek is, akik nélkül nem lenne megfelelő biztonság és munkavédelem a munkaterületeken.

Hála a jó égnek mi egyből egy olyan céggel kezdtünk el együttműködni, aki már az alapoktól egy nagyon jól megtervezett és rendszerezett, jól felépített munkavédelmi rendszert tervezett és épített ki számunkra, de azt kell mondjam, hogy a mai napig az egyik legfontosabb ember számunka a területeken és a munkát érintően a munkavédelmi koordinátor. Nélküle biztosra veszem, hogy rengeteg szituációban és helyzetben elveszett lenne a csapat és bizony sokszor a vezetés is, hiszen szaktudása és szakmai tapasztalata sokszor hatalmas hibáktól véd meg minket, amik pótolhatatlan biztonsági érzést adnak számunkra.

Csak ajánlani tudom mindenki számára az activesafety csapatát, mert biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedettek lesznek a munkájukkal és annak eredményével is, csakúgy mint mi. Biztos vagyok bene ugyanis, hogy bárki aki elkezd dolgozni ezzel a kis csapattal rengeteg időt és energiát meg fog tudni spórolni, amit nem kell a munkavédelmi feladatok ellátására költenie, hiszen azt nagyon hatékony és gyors módszerekkel, profi szinten oldják meg helyette.

Leave a Comment