Kihagyhatatlan segítség

Én nem dolgozok sem építkezésen sem pedig nem szándékozok ilyen vizekre evezni, sőt, még tini koromban sem jártam sosem ilyen munkahelyen, pedig tudom hogy sokan felújításokon keresték gyerekként a nyári zsebpénzüket. Én egy egyszerű férj vagyok, aki egyrészt egy kicsit szeretné lenyűgözni a feleségét, hogy azért ért egy-két dologhoz, és nem akar mindent másokra bízni a felújításból, másrészt pedig egy kicsit talán magamnak is szeretném bebizonyítani, hogy amit már annyiszor hallottam, hogy amit annyian gondolnak rólam vagy épp mondanak a szemembe, hogy én semmilyen ilyen munkát nem tudok megcsinálni, mert leginkább elméleti szakember vagyok, nem igaz.

Persze a munkámat tekintve nem vagyok egy kétkezi munkából élő ember, ez tény és való, de azért azt sem gondolom, hogy az ember utánanéz, olvas és videókat is megnéz egy-egy feladatot ne tudna otthon megoldani a ház körül vagy egy felújítás során. Én például most a festés feladatát vállaltam magamra. El is kezdtem nézni egy csomó videót, amiben jobbnál jobb ötleteket láttam, és tapasztalt szakemberek munkájából leshettem el azt, hogy én hogyan tudnám jól kifesteni a házat.

Persze az első nagyon fontos dolog az volt, hogy minden olyan szerszámot és gépet beszerezzek, ami szükséges lehet, hiszen nagymértékben megkönnyítik a munkát. Erre pedig tökéletes partner volt a fabrikshop.hu oldala, hiszen szinte mindent megtaláltam itt, amire szükségem volt, tőlük vándorolt hozzám a falcsiszoló zsiráf is, ami hihetetlen segítséget nyújtott nekem abban, hogy ne csak gyors, de valóban profi eredmény és minőség születhessen a munkám által. Azt kell mondjam, hogy tudtam, hogy jó érzés lesz, hogy ha egyszer végig nézek majd a kész házon, de most már tudom, hogy kár lett volna kihagyni ezt a lehetőséget, hogy a saját otthonomba, a saját kezem által teremtsek minőséget és szépséget. Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy próbálja ki.

Leave a Comment