Meg kell ismerned őket

Mit tehet manapság egy olyan ember, aki apple termékeket használ, legyen az iphone telefon, mac gép vagy akár egy ipad készülék, amiknek tudjuk hogy számtalan előnyös tulajdonságuk van, és iszonyat kényelmet biztosítanak a tulajdonosa számára, hiszen gyorsan és egyszerűen kommunikálnak, megbízhatóan működnek, nagyon egyszerű a menüjük, de bizony nagyon sok olyan dolog is van amit ilyen készülékek használatakor az embernek szem előtt kell tartania, és figyelnie kell rá, hogy a készülék ne sérüljön, mert egy-egy esetleges leejtés vagy valamihez való oda ütés, a napon felejtés vagy a hidegen tartás ezeknek a készülékeknek nem igazán tesz jót, és akkor finoman fogalmaztam.

Abban az esetben, hogy ha az ember a munkájához használja ezeket az eszközöket, akkor bizony sosem lehet nyugodt, akármilyen tokot, kijelzővédő fóliát használ, mert általában a leesés és az összetört kijelző szokta a legnagyobb bonyodalmakat okozni az ilyen ember életében. Nekem számtalanszor tört már be a kijelzőm, és nagyon gyors és profi segítségre lett volna szükségem, hiszen a mindennapi munkám során az ügyfelek adatai, a képek a telefonomban vannak tárolva, azon érnek el, tehát szinte nem tudok dolgozni nélküle, de sajnos sokszor futottam rossz utcába a telefon szerviz szolgáltatókkal kapcsolatosan.

Az egyik alkalom során azonban a nagyon jó barátom ajánlotta az iphone szerviz szolgáltatók közül a lejobbat, az expertmobil csapatát, és most már így visszatekintve nem is tudom, hogy miért nem kértem ki előbb a véleményét, hiszen számtalan rossz élménytől és csalódástól megmentettem volna magam. Ez a szerviz csapat ugyanis hihetetlen jó munkát végez, szakmailag tökéletes a tudásuk és iszonyat kedvesek és lelkiismeretesen dolgoznak. Mindenképp meg kell ismerned őket, hogy ha te is ilyen eszközökkel dolgozol, mert bizony előbb vagy utóbb szükséged lesz rájuk.

Leave a Comment