Ötféle leánykérés, amit érdemes megörökíteni

Ahány pár, annyi eljegyzési szokás. Szerencsére nagyon sokféleképpen szeretik egymást az emberek, így az eljegyzési ötletekből sem lehet kifogyni. Minden párnak más a közös története, mások a helyszínek és a motívumok.  Ha az intim, szigorúan kétszemélyes rituálétól egy képsorozat erejéig el tudtok szakadni, íme, néhány ötlet, amiket megvalósítva és személyre szabva érdemes megörökíteni, egyfajta spontán jegyesfotózással egybekötni:

  1. Őszi kirándulás során egy olyan helyen, ami mindkettőtöknek kedves. Az ősz gyönyörű és változatos színeiben mindenki jól mutat, pláne, ha ilyen apropóból fotózzák őket.
  2. Téli kikapcsolódás egy mesés történelmi városban. A havas környezet persze nem kötelező, de erősen ajánlott. A téli csípős időjárásban egészségesen szép, piros arcok a legjobb emlékeitek lesznek évek múlva.
  3. Karácsonyi készülődés közben, otthon a saját ízlésre formált, feldíszített lakásban. Sokan szeretnék valamilyen fontos ünnep köré szervezve megtenni az életre szóló vallomást. Az otthon a legintimebb helyszín, de ha a fotóssal egy hullámhosszon vagytok, gond nem lehet belőle!
  4. Tavasszal, a virágzó természetben. Szinte bármilyen zöld övezet tökéletes helyszínként szolgálhat ehhez a tervhez, a növények ilyenkor zöld rügyekkel, bimbókkal vannak tele, egy ártatlannak induló piknik pedig simán átfordulhat leánykérésbe is, a fák közül előbukkanó fotós pedig már csak hab a tortán. A nyitott helyszíneken akár egy ideig rejtve is maradhat, hogy spontánabb pillanatokat is el tudjon kapni.
  5. Bármilyen hegycsúcson. Lehet ez egy domb teteje is, a lényeg, hogy az alattatok elterülő táj szépsége és a magasság fenségessége még különlegesebbé tegye nektek életetek egyik legszebb pillanatát.

A tippek közül talán nem véletlenül maradt ki a legmelegebb évszak. Nyáron érdemes már az esküvőt megtartani, különösképpen, ha a nyitott vagy szabadtéri helyszínek vonzanak titeket. Persze a fenti lista nem a tuti recept, az örökké tartó szerelem ugyanis nem szól szerencsére előre, hogy mikor fog betoppanni az életünkbe.

Leave a Comment