Egy tökéletes élmény

Nemrég volt az esküvőnk, és bár ebben a nehéz időszakban már annak is örültek a párok, hogy ha esküvőt tudtak tartani, én mindvégig azon voltam, hogy ez számunkra tényleg egy nagyon tökéletes nap legyen, ahol maximális szinten élvezni tudunk minden pillanatot, és nem rontja el a kedvünket semmilyen ballépés vagy nem várt esemény. Persze tökéletes semmiben nincs, esküvőben sem, és elég lazának kell lenni ahhoz, hogy az apró hibák vagy bakik ne vegyék el a kedvünket, de azt gondolom ezzel nem is volt nálunk baj. A főbb pontok el voltak rendezve, mindenki tudta a feladatát, akire bíztunk valamit, és minden rendben volt, alapjában az egész nap egy gyönyörű tündérmese volt számunkra, ahová még a mai napig vissza vágyunk.

Egyetlen pont volt számunkra, amit egy kicsit nehézséggel vettünk, vagyis inkább úgy mondanám, hogy féltünk attól, hogy nehezen fogjuk venni, az esküvő fotózás. Nem igazán vagyunk fotogének, nem sokszor állunk a kamerák előtt, éppen ezért tartottunk attól, hogy a fotózás zavarni fog minket a nap során, vagy hogy a kreatív során rosszul fogjuk magunkat érezni, feszültek leszünk vagy épp nagyon zavarban fogjuk érezni magunkat.

El kell hogy mondjam, hogy hatalmasat csalódtunk pozitív irányba. Tudtuk, mert a beszélgetés és szerződéskötés során már éreztük, hogy nagyon jó fotóst választottunk, mert jól kijövünk vele, megértjük egymást és kellemes társaságnak is éreztük, de hogy ennyire nyugodtan és kiegyensúlyozottan tudja végig vinni velünk az egész napos fotózásokat azt nem gondoltuk volna. Egy tökéletes élmény lett abból, amitől a legjobban tartottunk. Itt is bebizonyosodott tehát, hogy a választáson van a hangsúly, mert ha jól választunk, mindenből még a legnehezebb feladatból is lehet egy nagyon jó élmény.

Leave a Comment